Uredi slogan
   Agrocasol Plus d.o.o.
Uredi vsebino
         

Politika zasebnosti

Uredi vsebino
Družba AGROCASOL PLUS d.o.o. zbira osebne podatke, kot ste jih označili, z namenom izstavljanja računov, če povpraševalec sprejme ponudbo družbe, in za obveščanje strank o predavanjih, povezanimi z aktivnostmi družbe (veleprodaja in distribucija profesionalnih semen semenarske hiše Bejo Zaden B.V. iz Nizozemske), pri čemer ima vsaka stranka možnost, da se od prejemanja teh obvestil odjavi v vsakem trenutku.

Kontaktna oseba upravljalca osebnih podatkov je gospa Jožica Gašparič, tel.: 031 613 838 ali agrocasolplus@siol.net.

Osebni podatki, ki ste jih navedli, se hranijo do preklica z vaše strani, pri čemer se osebni podatki na računih v skladu s petim odstavkom 85. člena ZDDV-1 hranijo 10 let po poteku leta, na katero se račun nanaša, po tem času družba osebnih podatkov, navedenih na računu, ne hrani več.

Kot stranka imate pravico do dostopa do osebnih podatkov, vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do preklica privolitve, do omejitve obdelave, ugovora obdelavi, do prenosljivosti podatkov in do vložitve pritožbe pri nadzornem organu.